Bezoek onze winkel in Rotterdam met ruim 60m2 vol wierook, edelstenen, orakel en tarotkaarten, kaarsen en nog veel meer...
Openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur

YATRA wierook (Parimal)

YATRA wierook (Parimal)

YATRA wierook (Parimal)
De geur van deze wierook heeft iets weg van Nagchampa en Bharath Darshan samen. Yatra wierook bevordert een rustige sfeer, waardoor het een favoriete keuze is voor degene die opzoek zijn naar ontspanning of een diepere verbinding tijdens hun spirituele reis.

Parimal
€ 1,49
Op voorraad

Nog 31 beschikbaar

8901184110023

Meer informatie

Elk gebed wordt verhoord...

In een land dat de verblijfplaats is van vele goden, gaan we vaak op reis naar hun voordeur. We reizen door landen, onze harten gevuld met geloof en zielen vol toewijding. We doorstaan ​​moeilijke Yatras om een ​​prachtige glimp van de almachtige op te vangen. Om voor Hem te buigen en zijn zegen te vragen. Roep de opperste krachten aan met zijn opwindende geur. Verzoen de Heer. Laat elke wens uitkomen.Deze wierook helpt o.a. om het negatieve te reduceren en verhoogd de positieve aspecten.

Begin je spirituele pelgrimstocht met Yatra agarbattis. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die met de hand worden geplukt uit zeldzame Indiase bossen. Vervolgens worden ze gemengd en gemengd met pure natuurlijke geuroliën die de onstuimige geest kalmeren, het vermoeide lichaam verlichten en de ziel roeren, met de hand gerold, net zoals de sadhu's dat in de oudheid deden.

YATRA wierook (Parimal)
Inhoud: 15 gram
Uit: Bangalore (India)
Merk: Parimal Mandir