Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Aquamarijn trommelsteen 25-40mm

Aquamarijn trommelsteen 25-40mm

Aquamarijn trommelsteen 25-40mm
De steen heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk. Daarnaast zorgt het voor eerlijkheid, oprechtheid en tolerantie. Het maakt je vrolijk en zorgt voor ontspanning.

NewAge Esoteric Gifts
€ 3,95
Op voorraad

Nog 7 beschikbaar

673101 / 6150407430406

Meer informatie

Aquamarijn is een heel spirituele steen met een sterk kalmerende werking (zowel geestelijk als lichamelijk). Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Het is een goede steen om te dragen als projecten of persoonlijk zaken afgerond moeten worden want het maakt dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol. Het zorgt voor helderheid van geest als je verward bent, verscherpt de waarneming en bevordert zelfexpressie. Aquamarijn is bijzonder geschikt om bij je te dragen tijdens meditatie. Het bevordert spirituele groei, mediamieke gaven, intuïtie en helderziendheid. Fysiek helpt de steen bij keelpijn, opgezwollen klieren, schildklierproblemen, brengt balans in het hormoonstelsel en stimuleert groei. Het heeft een gunstige werking op de ogen (bijvoorbeeld op mensen die bij- of verziend zijn). maag, het gebit en de kaak, en kalmeert overmatige reacties van het immuunsysteem, zoals allergieën (met name hooikoorts) en auto-immuunziekten.

Aquamarijn trommelsteen 25-40mm
Afmeting: ongeveer 25 tot 40mm
Sterrenbeeld: Tweelingen, Weegschaal, Waterman & Vissen
Chakra: 5e chakra
Kleur: blauw, groen

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!