Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Sneeuwvlok obsidiaan trommelsteen 25-40mm

Sneeuwvlok obsidiaan trommelsteen 25-40mm

Sneeuwvlok obsidiaan trommelsteen 25-40mm
De steen geeft je inzicht en bevordert innerlijke rust. Het is een zeer krachtig steen die confronterend kan werken en daarom niet geschikt voor kinderen of hele gevoelige mensen.

NewAge Esoteric Gifts
€ 2,50
Op voorraad

Nog 5 beschikbaar

673094

Meer informatie

De sneeuwvlok obsidiaan is een zacht werkende obsidiaan soort en bevordert innerlijke rust en vrede en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Het helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en geeft inzicht. Het is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven. De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen. De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrag- en denkpatronen. Het kan zeer krachtig werken en door de heftige emoties die naar boven kunnen komen en het feit dat sommige (zelf)inzichten ook erg confronterend kunnen zijn, kunnen gevoelige mensen deze steen beter onder begeleiding van een therapeut gebruiken of voor een andere steen kiezen. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen. De steen werkt kramp opheffend, stimuleert de spijsvertering en doorbloeding.

Deze steen is niet geschikt voor kinderen.

Sneeuwvlok obsidiaan trommelsteen 25-40mm
Afmeting: ongeveer 25 tot 40mm
Sterrenbeeld: Schorpioen & Steenbok
Chakra: 1ste chakra
Kleur: zwart, wit

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!