Tijgerijzer trommelsteen 15-20mm

Tijgerijzer trommelsteen 15-20mm

Tijgerijzer trommelsteen 15-20mm
Tijgerijzer geeft zowel lichamelijk als geestelijk kracht en energie en is een goede steen om te dragen bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, uitputting of energiegebrek.

NewAge Esoteric Gifts
€ 1,25
Op voorraad

Nog 15 beschikbaar

671050 / 6150408835835

Meer informatie

Tijgerijzer geeft zowel lichamelijk als geestelijk kracht en energie en is een goede steen om te dragen bij lichamelijke en geestelijke vermoeidheid, uitputting of energiegebrek. Het vermindert angsten en fobieën en helpt dingen die niet langer een positieve invloed op je leven hebben afsluiten en een nieuw begin maken. Bevordert doorzettingsvermogen, daadkracht, besluitvaardig, vastberadenheid en creativiteit. Helpt om praktische en eenvoudige oplossingen te vinden. Fysiek werkt de steen verwarmend en kan ondersteunen bij uitputting en vermoeidheid. De ijzeropname wordt gestimuleerd, net als de bloedcirculatie, vorming van rode bloedcellen en het zuurstoftransport. Tijgerijzer kan ook ondersteunen als je van een verslaving af wilt komen. Naast de algemene werking, draagt de steen ook de werking en energie van de tijgeroog, hematiet en rode jaspis in zich.

Tijgerijzer trommelsteen 15-20mm
Afmetingen: ca. 15 tot 20 mm
Sterrenbeeld: Leeuw
Chakra: 1e chakra, 2e chakra & 3e chakra
Kleur: bruin, rood en grijs

Het geleverde product kan in kleur en vorm licht afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk om altijd medische hulp te zoeken. Hoewel we proberen belangrijke informatie op deze website te delen die de gezondheid van iedereen ten goede kan komen, mag medische behandeling niet worden uitgesloten. Vraag altijd uw arts om hulp als u klachten heeft!