• Niet bestelbaar, Uitverkocht
Tingsha's met draken (5,8 cm)

Tingsha's met draken (58mm)

Tingsha's met draken (5,8 cm)
Tingsha's (ding-sha’s, cimbalen) worden gebruikt als muzikale offerandes bij spirituele handelingen, en tijdens de meditatie, op gezette tijden om de aandacht erbij te houden. Te gebruiken als seintje om op te letten, als markering van begin en einde bij meditaties en reiki behandelingen. En een prachtige manier van energiezuivering.

NewAge Esoteric Gifts
€ 26,50
Niet bestelbaar, Uitverkocht
19142 / 602013

Meer informatie

Te gebruiken als seintje om op te letten, als markering van begin en einde bij meditaties en reiki behandelingen.

Voor welke doeleinden kan ik tingsha’s gebruiken?
Je kunt de twee schijfjes tegen elkaar aanslaan, om een prachtig heldere hoge toon te maken, die lang blijft hangen, de atmosfeer zuivert en een buitengewoon gevoel van stilte oproept. De sprankelende toon van een tingsha resoneert meteen in ons hart. Je kunt ze gebruiken om de aandacht weer te richten, om ons bewust te worden wie wij zijn en wat onze prioriteiten zijn in deze vaak turbulente schijnwereld. Als we ze naast elkaar hangen en ze dan tegen elkaar laten komen dan ontstaat er tussen die twee een prachtige, vibrerende klankgolf, terwijl ze een hoge geluidstrilling produceren – een indrukwekkende symfonie van diep doordringende klanken.

Tingsha's en feng shui:
Tingsha’s worden ook gebruikt bij feng shui om de energie in een ruimte te zuiveren en weer onbelemmerd te laten stromen, door ze in de vier hoeken van de ruimte te laten klinken. Een prachtige manier van energiezuivering als werken met wierook geen optie is!

Tingsha's en helen met klank:
Omdat ze een helend en balancerend effect hebben op onze aura worden ze ook toegepast om het begin en het eind aan te geven van een meditatieperiode. Er wordt gezegd dat het gebruik van tingsha’s werkt als een manier om onze aandacht in het hier en nu te houden.

Tingsha's met draken (5,8 cm)
Afmeting: ongeveer 5,8 cm
Gewicht: ongeveer 199 gram
Samenstelling: elke tingsha wordt apart gegoten in diverse metaallegeringen, meestal bestaande uit minimaal drie verschillende metalen. De meeste cimbalen zijn gemaakt van brons, dat voornamelijk bestaat uit koper en tin, waaraan soms kleine hoeveelheden nikkel aan worden toegevoegd.
Dit artikel wordt per pakket verzonden om te voorkomen dat ze beschadigen!