Sterrenbeeld hanger Weegschaal (Jade)
Sterrenbeeld hanger Weegschaal (Jade)
Sterrenbeeld hanger Weegschaal (Jade)
Sterrenbeeld hanger Weegschaal (Jade)
Sterrenbeeld hanger Weegschaal (Jade)
Sterrenbeeld hanger Weegschaal (Jade)

Sterrenbeeld hanger Weegschaal (Jade)

Sterrenbeeld hanger Weegschaal (Jade)
Vriendelijk, verstandig en besluiteloos. Jade past bij het Sterrenbeeld Weegschaal (23/9 - 22/10).

NewAge Esoteric Gifts
€ 6,95
Op voorraad

Nog 3 beschikbaar

703019

Meer informatie

Weegschalen zijn zachtmoedig en sociaal voelend met een open karakter. Ze zijn soms nogal zorgeloos met geld en niet altijd stabiel in hun stemmingen. De meeste problemen die anderen met ze hebben worden goedgemaakt door hun handigheid en diplomatie.

Weegschaal-mannen zijn zorgzaam in werk en gezin. Zij zetten zich in om tegenstellingen te overbruggen. Weegschaal-vrouwen zijn charmant, uitgesproken vrouwelijk en goed in hun werk, zij het soms een beetje ijdel.

Werkin van de steen: De jade trekt geluk, rijkdom, voorspoed en succes aan. Tegen negativiteit van andere en negatieve gedachten en emoties, zoals boosheid, irritatie, verdriet en angst. Beschermt tegen ongeluk en pech, bedrog, uitbuiting en tegen ziekte. Beschermt tijdens de zwangerschap en reizen. De steen schenkt wijsheid, vriendschappen, liefde en liefdadigheid, moed,  bescheidenheid, zelf liefde en helpt je om voor jezelf op te komen, op een zachte en adequate manier. Helpt om dromen te onthouden en boodschappen eruit te halen. Fysiek werkt de steen zuiverend en ontgiftend. De jade en één van de belangrijkste stenen om te dragen als je klachten ervaart aan de nieren en blaas, zoals een chronische blaasontsteking, nierstenen of bedplassen. Verder heeft het fysiek een positieve werking op de bijnieren, het vochtbalans, de milt, het voortplantingsorgaan en vruchtbaarheid, lichamelijk herstel na ziekte of een operatie en heeft een kalmerende werking op het zenuwstelsel.

Reinigingsmethode: edelstenen kunnen het beste gereinigd worden met witte Salie. Steek de witte Salie aan met een aansteker of een lucifer. Zorg dat de Salie gaat smeulen en blaas de vlam uit. Haal de edelsteen vervolgens door de rook van de witte Salie. Wanneer de steen gereinigd moet worden, gaat de rook alle kanten op. Dit betekent dat de edelsteen vol zit met energie en gereinigd moet worden. Zodra de rook tegen de edelsteen aanplakt is de steen ontladen en klaar voor gebruik.

Sterrenbeeld hanger Weegschaal (Jade)
Kleur: groen
Chakra: hartchakra (4e)
Edelstenen die horen bij de Weegschaal: jade, toermalijn, rozenkwarts en aquamarijn
Geluksdag: Vrijdag
Geluksgetal: 6
Planeet: Venus
Element: lucht
Wordt geleverd: geslepen edelsteenhanger met koord

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Note: afbeelding kan afwijken van het geleverde exemplaar!