Edelsteen splitarmband - Rhodoniet

Rhodoniet edelsteen splitarmband

Rhodoniet edelsteen splitarmband
Versterkt het geheugen. Leert positief denken. Regelt cholesterol en verlaagt de bloeddruk. Een steen die kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen.

NewAge Esoteric Gifts
€ 4,95
Levering 2 tot 3 dagen*
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

692044

Meer informatie

Rhodoniet edelsteen splitarmband
Rhodoniet is een krachtige wondgenezer voor zowel emotionele als fysieke wonden. Daarnaast is het een goede “eerste hulp bij ongelukken” steen die kalmeert en helpt het hoofd koel houden bij schokkende en extreme gebeurtenissen, gevaarlijke en bedreigende situaties, paniek, verwarring, angst en gevaar. Ook in geval van ruzie en conflicten kan rhodoniet zeer bevorderlijk werken. Het helpt vergeven en stimuleert verzoening, wederzijds begrip en vriendschap. Daarnaast worden ook woede, ergernis, haat- en wraakgevoelens verminderd. Psychische wonden worden verzacht en de steen heeft een positieve invloed op zelfvernietigend gedrag, afhankelijkheid en mishandeling. Ook fysiek geneest rhodoniet (inwendige) wonden en vermindert littekens. Verder heeft het een gunstige werking op insectenbeten, hart, bloedsomloop, maagzweren, botten, gehoor, m.s. en auto-immuunziekten. Het helpt ook bij futloosheid, ziekte van parkinson en prikkelbaarheid. Het regelt cholesterol en verlaagt de bloeddruk.

Chakra: hartchakra(4e)
Hoort bij het Sterrenbeeld:
Stier (21 april tot 21 mei)
Kleur: roze, rood

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!