Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Witte Salie en Cedar Smudge Stick 10cm

Witte Salie en Cedar Smudge Stick 10cm

Witte Salie en Cedar Smudge Stick 10cm
Witte salie verwijderd negatieve energieën, entiteiten en invloeden. Cedar werkt aardend, verzachtend en zuiverend.

NewAge Esoteric Gifts
€ 6,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
883041

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 6,65 Tot € 0,90

Meer informatie

Ook wordt de witte salie gebruikt om negatieve energie en entiteiten uit huizen, ruimtes, kantoorpanden, praktijken etc. te verwijderen. Dit noemen we smudgen. Door een uniek en handmatig drogingsproces is de Witte Salie zeer zuiver en ruikt het intens.

Cedar staat symbool voor schoonheid, jeugd en kracht. De cedarboom word nooit aangevreten door insecten, en hierdoor een ideaal middel voor het diervriendelijk verdrijven van insecten. Cedar staat bekend als de harssoort die het gat dicht tussen hemel en aarde. Het word vaak gebruikt tijdens het uitspreken van intenties, gebeden en manifestaties omdat het krachtiger word overgebracht. Cedar werkt aardend, vezachtend, kalmerend en zuiverend. Schenkt kracht, troost, verwarming en evenwicht en bevorderd eigenwaarde. Helpt ondersteunend bij de door omgeving gegeven verwachtingspatronen. Geeft inzicht dat wij allemaal ons eigen leven leiden, en dat wij onszelf ontwikkelen op onze eigen manier en op ons eigen tempo.

Smudgen is een heel krachtig oud Indiaans reinigingsritueel. Het is een ritueel om een ruimte, object, huis of persoon mee te reinigen van negatieve energie, entiteiten en/of invloeden. Hierdoor word ook hun eigen positieve, mooie energie bekrachtigd. Dit ritueel noemen we ook wel een Smudging Ceremony. Een smudging ceremony word uitgevoerd met witte salie of een smudge stick (een bundel van heilige kruiden).

Werkwijze: Voor u kunt beginnen met het reinigen steekt u het topje (de bovenkant) van de smudge stick aan. Zodra het topje begint te gloeien en het aan het smeulen is, blaast u de vlam uit. Zorg dat er genoeg rook vanaf komt. Nu kunt u de heilige rook verspreiden door de ruimte. Als u klaar bent kunt u hem doven in een vuurvaste schaal of een abalone schelp gevuld met een laagje zand, op deze manier kunt u de stick meerdere malen gebruiken. Ik raad aan om een abalone schelp te gebruiken, omdat de schelp zorgt voor de aanwezigheid van alle vier de elementen. De abalone schelp staat voor het element water, het aansteken van de smudge stick staat voor het element vuur, de rook staat voor het element lucht en tenslotte staat de de smudge stick zelf en de kruiden voor het element aarde.

Let op!
Brand GEEN witte salie als u zwanger bent.
Recentelijk is aangetoond dat witte salie niet aan te raden is tijdens uw zwangerschap. Dit komt omdat salie de baarmoederkrampen opwekken en de salie bevat stoffen die op het zenuwstelsel werken, en ook het zenuwstelsel van uw ongeboren baby. Vermijdt alle vormen van witte salie, inclusief de etherische olieën.
Brand GEEN witte salie met de aanwezigheid van kinderen en dieren.
Brand het liefste de witte salie als u alleen in de woning bent. Zo kunt u niet afgeleid worden en blijft u in uw eigen energie.

Witte Salie en Cedar Smudge Stick 10cm
Afmeting: 10 x 3cm
Inhoud: 1 smudge stick witte salie en cedar