Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Mozaïek theelichthouder Geel
Mozaïek theelichthouder Geel
Mozaïek theelichthouder Geel
Mozaïek theelichthouder Geel

Mozaïek theelichthouder Geel

Mozaïek theelichthouder Geel
Door het Mozaïek lichteffect van deze handgemaakte theelichthouder vult het elke ruimte met sfeer, rust en gezelligheid. een uniek stukje handwerk uit het verre oosten met een sfeervolle uitstraling.

NewAge Esoteric Gifts
€ 8,90
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
4009107

Meer informatie

Deze mozaïek sfeerlichten zijn ingelegd met stukjes gekleurd glas. Als deze sfeerlichten voorzien zijn van kaarslicht dan zie je het extra effect van deze mozaïek pas goed en worden ze een echte blikvanger in elk interieur.

Deze sfeerlichten zijn een
uniek stukje handwerk uit het verre oosten met een sfeervolle uitstraling. Geeft sfeer, kleur en gezelligheid.

In vele tradities op onze aarde is het branden van kaarsen een heilige handeling, die meer betekent dan woorden zeggen kunnen; het gaat om dankbaarheid en verstilling. Zo lang we ons kunnen herinneren heeft de mens op heilige plekken kaarsen gebrand. Misschien begin of eindig je de dag graag met dit eenvoudige ritueel - het branden van een kaarsje, met aandacht voor jezelf en anderen.

Mozaïek theelichthouder Geel
Kleur: geel
Afmeting: diameter 10cm.
Hoogte: 7cm.
Materiaal: glas.

Let op: Aangezien het een handgemaakte theelichthouder betreft kan het geleverde exemplaar qua kleur iets afwijken van de getoonde foto. Camera instelling en monitor zijn ook van invloed op de werkelijke weergave van dit product. Kleine kleurnuances zijn/is mogelijk. Plaats brandende kaarsen niet binnen het bereik van kinderen en/of dieren. Laat een brandende kaars niet onbeheerd achter.