Orgoniet Hart Chakra met koperen spiraal

Orgoniet Hart Chakra met koperen spiraal

Orgoniet Hart Chakra met koperen spiraal
De Orgone (orgoniet/orgonite) is speciaal gemaakt voor je energieveld (aura), ze balanceren je aura doordat ze de negatieve energie omzetten in positieve energie. Het is ook effectief tegen negatieve aardstralingen, spin-inversie en elektrosmog.

NewAge Esoteric Gifts
€ 20,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
8900000080373

Meer informatie

Orgone betekent levensenergie (Chi, Ether of Prana). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. De edelstenen helpen bij het reinigen van elektromagnetische straling, reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen.

Orgoniet kan een fantastische toevoeging zijn voor alle energetische healers, zoals Reiki Masters, Quantum Touch en Prana Healers. Het zal uw hand chakra's helpen stromen voor u de behandeling begint, zodat dit uw helende vermogens zal versterken. Na de behandeling kunt u het gebruiken om alle achtergebleven negatieve energieën op u en uw cliënt te helpen verwijderen. U kunt een orgoniet bij uw bed of onder uw kussen plaatsen als u slaapt, zodat u heldere dromen en een rustgevende slaap kunt genieten.

Wilt u alles weten over de werking van een orgoniet, klik dan hier

Orgoniet Hart Chakra met koperen spiraal
Afmeting: 50x50mm
Materialen: edelsteen, koperen spiraal en acryl

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!