• Niet bestelbaar, Uitverkocht
Mala Violethout elastisch 108 kralen

Mala Violethout elastisch 108 kralen

Mala Violethout elastisch 108 kralen
Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (Katholiek bidsnoer). Deze mala kralen zijn gemaakt van hout en zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden.

NewAge Esoteric Gifts
€ 9,95
Niet bestelbaar, Uitverkocht
2493 / 8719172839203

Meer informatie

Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (Katholiek bidsnoer). Deze mala kralen zijn gemaakt van hout en zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen en dergelijke.

Het koord is voor alle mala's hetzelfde, en hoort te bestaan uit negen draden die de Boeddha Vajradhara en de acht bodhisattva's symboliseren. De grote kraal aan het eind staat voor de wijsheid die de volkomen leegte realiseert en de cilindervormige kraal daarboven is de leegte zelf. Samen symboliseren zij dat alle tegenstanders verslagen zijn.

Geregen op een elastiek en kan dus ook eenvoudig als armband gedragen worden.

Mala Violethout elastisch 108 kralen
108 kralen van 6mm
Lengte: 42cm