Mala Onyx zwart AA-kwaliteit 108 kralen

Mala Onyx zwart AA-kwaliteit 108 kralen

Mala Onyx zwart AA-kwaliteit 108 kralen
Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (Katholiek bidsnoer). Deze mala kralen zijn gemaakt van Onyx zwart (half)edelstenen en zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden.

NewAge Esoteric Gifts
€ 26,95
Levertijd 5 - 10 werkdagen
2316 / 8719075390276

Meer informatie

Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (Katholiek bidsnoer). Deze mala kralen zijn gemaakt van Onyx zwart (half)edelstenen en zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen en dergelijke.

Het koord is voor alle mala's hetzelfde, en hoort te bestaan uit negen draden die de Boeddha Vajradhara en de acht bodhisattva's symboliseren. De grote kraal aan het eind staat voor de wijsheid die de volkomen leegte realiseert en de cilindervormige kraal daarboven is de leegte zelf. Samen symboliseren zij dat alle tegenstanders verslagen zijn.

Onyx kun je voor langere tijd dragen om te helpen bij belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Onyx maakt standvastig en verantwoordelijk, en stimuleert zelfverwezenlijking. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden.

Mala Onyx zwart AA-kwaliteit
108 kralen van 6mm
Lengte: 42cm