Mala Lapis Lazuli AA-kwaliteit 108 kralen

Mala Lapis Lazuli AA-kwaliteit 108 kralen

Mala Lapis Lazuli AA-kwaliteit 108 kralen
Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (Katholiek bidsnoer). Deze mala kralen zijn gemaakt van Lapis Lazuli (half)edelstenen en zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden.

NewAge Esoteric Gifts
€ 35,95
Levering 5 tot 8 werkdagen
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
2313 / 8719075395578

Meer informatie

Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (Katholiek bidsnoer). Deze mala kralen zijn gemaakt van Lapis Lazuli (half)edelstenen en zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen en dergelijke.

Het koord is voor alle mala's hetzelfde, en hoort te bestaan uit negen draden die de Boeddha Vajradhara en de acht bodhisattva's symboliseren. De grote kraal aan het eind staat voor de wijsheid die de volkomen leegte realiseert en de cilindervormige kraal daarboven is de leegte zelf. Samen symboliseren zij dat alle tegenstanders verslagen zijn.

Lapis Lazuli is een diep blauwe steen met gouden pyriet draden die van oudsher door Egyptische Priesters, Koningen en Krijgers werd geroemd om z'n kracht. De steen bevordert authenticiteit,  helder weten, spiritueel inzicht, innerlijke rust en vrede.

Mala Lapis Lazuli AA-kwaliteit
108 kralen van 6mm
Lengte: 42cm