Click & Collect. Bestel via de website, haal je bestelling op en reken af in de winkel.
Bij een minimale bestelling vanaf 15 euro, 1,50 euro korting. (alleen bij click & collect bestellingen)
(deze actie loopt tot 28 februari 2024)

Sneeuwvlok Obsidiaan armband 8mm

Sneeuwvlok Obsidiaan armband 8mm

Sneeuwvlok Obsidiaan armband 8mm
De sneeuwvlok obsidiaan geeft inzicht en bevordert innerlijke rust. Het is een zeer krachtig steen die confronterend kan werken en daarom niet geschikt voor kinderen of hele gevoelige mensen.

NewAge Esoteric Gifts
€ 8,95
Levertijd 5 - 10 werkdagen
692224 / 6150405283264

Meer informatie

De sneeuwvlok obsidiaan is een zacht werkende obsidiaan soort en bevordert innerlijke rust en vrede en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Het helpt bij het verwerken van traumatische ervaringen en geeft inzicht. Het is een sterk inzichtgevende en reinigende steen en stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven. De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie men werkelijk is maar kan ook de minder leuke kanten van de persoonlijkheid aan het licht brengen. De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrag- en denkpatronen. Het kan zeer krachtig werken en door de heftige emoties die naar boven kunnen komen en het feit dat sommige (zelf)inzichten ook erg confronterend kunnen zijn, kunnen gevoelige mensen deze steen beter onder begeleiding van een therapeut gebruiken of voor een andere steen kiezen. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen. De steen werkt kramp opheffend, stimuleert de spijsvertering en doorbloeding.

Deze steen is niet geschikt voor kinderen.

Sneeuwvlok Obsidiaan armband 8mm
Sterrenbeeld: Schorpioen & Steenbok
Chakra: 1ste chakra
Kleur: zwart, wit
Afmeting kralen: ongeveer 8mm
Afmeting armband: 18.5cm
Betreft een elastische armband, past altijd.

Het geleverde product kan qua kleur afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!