Roomspray 2e chakra Swadhistana
Roomspray 2e chakra Swadhistana
Roomspray 2e chakra Swadhistana
Roomspray 2e chakra Swadhistana

Roomspray 2e chakra Swadhistana Aromafume

Roomspray 2e chakra Swadhistana
Met deze natuurlijke spray vul je de lucht met een subtiele frisheid, het absorbeert op een natuurlijke manier onaangename geuren.

Aromafume
€ 5,95
Op voorraad

Nog 3 beschikbaar

17934 / 8901362067620

Meer informatie

Met deze natuurlijke spray vul je de lucht met een subtiele frisheid, het absorbeert op een natuurlijke manier onaangename geuren. De spray is te gebruiken als een luchtverfrisser, roomspray, in de auto maar ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar. Schud het flesje voor gebruik en spray de ruimte in een vloeiende beweging gedurende 5 seconden.

Swadhisthana betekent zoetheid. De Swadhisthana wordt verbonden met de geslachtsklier, geslachtsorganen, heiligbeen, bekkengebied, baarmoeder, nieren, blaas, bloedsomloop en waterhuishouding. Een stabiel chakra duidt op een gezonde omgang met seksualiteit. Hartstocht en emoties worden niet onderdrukt, maar geuit. Activatie leidt tot zelfverzekerdheid, vitaliteit, levenslust en aantrekkelijkheid voor andere mensen. Een niet goed funktionerende Swadhisthana heeft te maken met onverwerkte problemen uit het verleden.

De geursamenstelling van de spray is: afrikaantje, roos, kaneel, jasmijn, geranium, citroengras, vanille, patchouli, muskus, vetiver.

Roomspray 2e chakra Swadhistana
Inhoud: 100ml
Merk: Aromafume
Wordt geleverd incl. verstuiver
Deze spray is samengesteld met parfum van etherische olie, gedemineraliseerd water, parabenen-vrij conserveringsmiddel.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen. Gebruik de spray niet in aanwezigheid van baby's en zwangere vrouwen en minstens 30 minuten voordat ze de ruimte binnengaan of er slapen.