7 Days wierook (HEM)

7 Days wierook (HEM)

7 Days wierook (HEM)
Voor iedere dag een heerlijke geur. Geniet van de verschillende geurbelevingen.

HEM
€ 2,45
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

8901810021860

Meer informatie

Seven days heeft 7 verschillende geuren 1 voor elke dag van de week:

Zondag: is voor wierookgeur Lemon in de blauwe verpakking. Deze wierook schenkt je voor deze dag het even stil te staan bij jezelf en vrede. 

Maandag: is voor wierookgeur Amber in de gele verpakking. Deze wierook schenkt je voor deze dag spirituele wijsheid en moed om discriminatie tegen te gaan.

Dinsdag: is voor wierookgeur Rose in de roze verpakking. Deze wierook schenkt je voor deze dag de kracht van de liefde, energie en is goed bij hart aangelegenheden.

Woensdag: is voor wierookgeur Jasmijn in de witte verpakking. Deze wierook schenkt je voor deze dag liefde en de capaciteit om deze liefde te ontvangen zonder voorwaarden.

Donderdag: is voor wierookgeur Sandelwood in de groene verpakking. Deze wierook schenkt voor deze dag reiniging van je energie zodat alles er weer positief uit gaat zien.

Vrijdag: is voor wierookgeur Mandarin in de donker groene / oranje verpakking. Deze wierook schenkt voor deze dag mogelijkheden om dingen te gaan doen, geeft deze dag ook iets mysterieus. 

Zaterdag: is voor wierookgeur Galipan in de violet kleurige verpakking. Deze wierook schenkt voor deze dag het bevorderen van spirituele kennis door middel van meditatie.

7 Days wierook (HEM)
Inhoud: 7 pakjes van elk 5 stokjes
Uit: Bangalore (India)
Van: HEM corporation