Native Soul Healing Smudge backflow kegelwierook

Native Soul Healing Smudge backflow kegelwierook

Native Soul Healing Smudge backflow kegelwierook
Ervaar de combinatie van de heerlijke geuren van Salie, Ceder, Citroengras, Jeneverbes, Lavendel en Copal en creëer rust en harmonie.

Green Tree wierook
€ 1,99
Op voorraad

Nog 7 beschikbaar

8901684619439

Meer informatie

Ceder is verwarmend, kalmerend, rustgevend en aardend. Versterkt het gevoel van eigenwaarde. Citroengras werkt zuiverend, ontgiftend, stemmingsverbeterend en ontstekingsremmend. Zet je in je eigen kracht en helpt je uit je angst. Jeneverbes reinigt de 7 chakra's en helpt ze in balans te brengen. Stimuleert om blokkades op te heffen en geeft rust  en ontspanning. Lavendel staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen en zijn beschermings- en reinigingskracht. Het helpt je om te kalmeren en het emotionele evenwicht te herstellen. Het opent ook het hartchakra en trekt zo liefdevolle energie aan. Copal wordt al duizenden jaren door inheemse sjamanen gebruikt om het lichaam en de ziel te helen, ruimtes te zuiveren, negatieve energieën op te ruimen en voor te bereiden op meditatie. Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

De terugstroom wierookkegels hebben in tegenstelling tot de 'normale' wierookkegels een holle binnenkant, waardoor de rook naar beneden vloeit. Dit geeft een magisch waterval effect waardoor het naast de lekkere geur, ook prachtig is om naar te kijken. Het effect wordt alleen bereikt in combinatie met een speciale terugstroom wierookhouder.

Native Soul Healing Smudge backflow kegelwierook
Inhoud: 8 wierookkegels
Brandduur: ongeveer 25 minuten per wierookkegel
Uit: India
Merk: Native Soul/Green Tree

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.