Bezoek onze winkel in Rotterdam met ruim 60m2 vol wierook, edelstenen, orakel en tarotkaarten, kaarsen en nog veel meer...
Openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur.

Lotus & Olibanum Botanical Incense
Lotus & Olibanum Botanical Incense

Lotus & Olibanum Botanical Incense

Lotus & Olibanum Botanical Incense
Een overheerlijke wierook uit liefde gemaakt van Lotusbloemen & Olibanum, een harmonieuze mix van bloemige zoetheid van de lotusbloem en de warme aardse geur van olibanum. Wanneer ze samen worden gebrand, creëren deze twee ingrediënten een oase van kalmte en innerlijke vrede. Of het nu wordt gebruikt bij meditatie of gewoon als een aangename ambiance, Lotus & Olibanum wierook is een geweldige manier om te ontspannen en op te laden.

Green Tree wierook
€ 3,95
Op voorraad

Nog 5 beschikbaar

7434629755790

Meer informatie

Lotus wordt geassocieerd met spiritualiteit en kalmte. De geur van de lotus is aangenaam, bloemig en geliefd bij iedereen. Het heeft verschillende voordelen voor lichaam en geest, zoals het bevorderen van mindfulness en chakra healing, het verminderen van stress en angst, het vergroten van de focus, het bevorderen van meditatie en een betere slaap.

Olibanum, ook bekend als wierook, wordt al eeuwenlang gebruikt in religieuze en spirituele praktijken, vooral in de tradities van het Midden-Oosten en India. De hars van de Boswellia boom wordt vermengd en gebruikt als wierook, waardoor een geurige rook vrijkomt waarvan wordt aangenomen dat deze zuiverende en opbeurende eigenschappen heeft. In oude culturen werd olibanum vaak gebruikt bij rituelen en ceremonies om boze geesten af ​​te weren, spirituele groei te bevorderen en zegeningen te brengen.

Lotus & Olibanum Botanical Incense
Inhoud: 9 wierookstokje
Branduur: ongeveer 60 minuten
Gemaakt van hout, olibanum en lotusbloemen
Merk: Green Tree

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.