Goloka 7 Chakra collection wierook

Goloka 7 Chakra collection wierook

Goloka 7 Chakra collection wierook
Een mooie geschenkdoos met 7 pakjes Indiase wierook, leuk om te krijgen of om kado te geven. Deze wierook is hand gerold volgens de masala methode en bevat natuurlijke ingrediënten.

GOLOKA
€ 9,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
8906051432901

Meer informatie

Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen. Goloka Chakra wierook is gemaakt met de juiste geur voor de elke chakra die het juiste effect heeft om het energiecentrum te zuiveren en te harmoniseren.

De chakra's zijn de energiecentra van het lichaam. Je lichaam heeft 7 chakra's en die spelen een erg grote rol voor het welzijn van je lichaam en je geest. Elke chakra heeft invloed op je emoties en bepaalde lichaamsfuncties. Als al je chakra's genoeg openstaan en allemaal even actief zijn, ben je lichamelijk en geestelijk helemaal in balans. De 7 chakra's hebben allemaal een eigen kleur en energetische werking en heeft betrekking tot specifieke psychische, lichamelijke, geestelijke en emotionele aspecten in ons lichaam en geest.

Goloka 7 Chakra collection wierook
Inhoud: 7 pakjes wierook van 15 gram (ongeveer 95 wierookstokjes)
Uit: India
Merk: Goloka

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.