Aqua Sacral mini spray 50ml

Aqua Sacral mini spray 50ml

Aqua Sacral mini spray 50ml
Een mysterieus energetisch geurwater die dezelfde werking heeft als Florida Water, maar energetisch sterker en krachtig is.

NewAge Esoteric Gifts
€ 7,95
Bestelbaar (levertijd 6 - 10 dagen)
8718503731094

Meer informatie

Een mysterieus energetisch geurwater die dezelfde werking heeft als Florida Water, maar energetisch sterker en krachtig is.

De herkomst van Agua Sacral gaat terug tot ver voor onze jaartelling. De legende start in Aztlán, het mysterieuze eiland met de zeven grotten. Een jongen (Plata) vindt daar een kleine kruik met een violet kleurige vloeistof erin. Plata opent de kruik en er komt een betoverende geur uit die hij nog nooit geroken heeft. Ineens herinnert hij zich weer wie hij is en waar hij vandaan komt. Prachtige beelden stromen door zijn lichaam en geest. Elke keer als hij dit magische water gebruikt komen er enorme krachten in hem vrij die hij niet kan verklaren.

Plata groeit op en wordt een man. Op belangrijke momenten in zijn leven gebruikt hij de vloeistof in de kruik. Als hij een oude man is geeft hij de kruik aan zijn zoon. Vreemd genoeg zit er dan nog evenveel vloeistof in als op de dag dat hij hem vond. Dit herhaalt zich zeven generaties lang. De zevende zoon uit de generatie van Plata woont in het Perzische rijk en is de eerste die de formule en het recept weet na te maken via alchemistische technieken. Hij doopt het water ‘Agua Sacral’. Het recept blijft geheim en wordt van vader op zoon overgedragen. De originele kruik is nooit gevonden.

Niet alle (geheime) toepassingen van Agua Sacral zijn bekend. Wel bekend zijn:
- Energetisch reinigen van ruimtes (net als bij Florida Water)
- Bescherming tegen negatieve krachten
- Activeren van hoge frequenties
- Openen van poorten
- Bij initiaties, o.a. Munay Ki
- Contact maken met je hoger zelf
- Creëren van heilige ruimtes
- Activeren van magische krachten
- Contact maken met spirits

Je kunt Aqua Sacral met water vermengen en in een plantenspuit doen om een ruimte te reinigen van negatieve energie en om je aura veld te reinigen. Je kan ook tijdens het baden een beetje gebruiken in het badwater, of doe wat in een emmer met water en 'reinig'' er je huis mee (energetisch). Dit is een geschikt middel voor energetische bescherming.

Aqua Sacral mini spray 50ml
Inhoud: 50ml (mini flacon met spray dop)

Note: niet om in te nemen. Buiten bereik van kinderen houden, voorzichtig met de huid en ogen. Brandbaar, pas op met vuur. Buiten bereik van ontvlambare materialen houden. Alleen te gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Vermijd contact met huid en kleding. Het kan allergische reacties veroorzaken.