Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

  • -€ 1,95
Agua de Pacholi - Murray & Lanman

Aqua de Pacholi - Murray & Lanman

Aqua de Pacholi - Murray & Lanman
Een heerlijke zoete aardse geurwater, wat gebruikt wordt bij reiniging- en zuiveringsrituelen.

Murray & Lanman
€ 16,95
€ 15,00 € 1,95 korting
Op voorraad

Nog 5 beschikbaar

076690617989

Meer informatie

Aqua de Pacholi is een zoete aardse geurwater op basis van alcohol. Zeer geschikt voor reiniging- en zuiveringsrituelen.

Patchouli heeft speciaal waarde voor dromers en mensen die de neiging hebben hun stoffelijke lichaam te verwaarlozen of die het gevoel hebben dat zij buiten dat lichaam leven. Dat is overigens een bekende valkuil voor veel mensen die zich op een spiritueel pad begeven; misschien hechten zij zo veel belang aan hun mentale/spirituele ervaringen dat dat ten koste gaat van het lichamelijke welzijn. Patchouli verhoogt passie en werkt stimulerend. Patchouli schenkt je vertrouwen en vriendelijkheid.

Je kunt Patchouli water met water vermengen en in een plantenspuit doen om een ruimte te reinigen van negatieve energie en om je aura veld te reinigen. Je kan ook tijdens het baden een beetje gebruiken in het badwater, of doe wat in een emmer met water en 'reinig'' er je huis mee (energetisch). Dit is een geschikt middel voor energetische bescherming. Met Patchouli water kan je ook edelstenen reinigen of je handen reinigen na een energetische (healing, reiki, stoelmassage) behandeling.

Aqua de Pacholi is van dezelfde bekende makers van de Aqua de Florida.

Aqua de Pacholi - Murray & Lanman
Inhoud: 221ml (Plastic Bottle)
Merk: Murray & Lanman
Land van herkomst: Peru

Note: niet om in te nemen. Buiten bereik van kinderen houden, voorzichtig met de huid en ogen.