• -€ 2,35
Florida Water original Peru - Murray & Lanman

Aqua de Florida original Peru - Murray & Lanman

Aqua de Florida Water original Peru - Murray & Lanman
Van oudsher wordt Florida water gebruikt bij diverse reinigingsrituelen. De geur en de werking is diep, fris, mysterieus en heeft iets aparts.

Murray & Lanman
€ 16,95
€ 14,60 € 2,35 korting
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

7754654404228

Meer informatie

Dit is het originele Florida water (op alcohol basis) uit Peru. Het wordt gebruikt bij reiniging (schoonmaak) rituelen, sjamanisme en andere occulte toepassingen. De geur is diep, zacht, mysterieus en magisch.

Je kunt Florida water met water vermengen en in een plantenspuit doen om een ruimte te reinigen van negatieve energie en om je aura veld te reinigen. Je kan ook tijdens het baden een beetje gebruiken in het badwater, of doe wat in een emmer met water en 'reinig'' er je huis mee (energetisch). Dit is een geschikt middel voor energetische bescherming. Met Florida water cologne kan je ook edelstenen reinigen of je handen reinigen na een energetische (healing, reiki, stoelmassage) behandeling.

WAAROM DE ORIGINELE AQUA DE FLORIDA WATER?
Het originele Florida water wordt gemaakt in Peru. De basis van de Florida water is alcohol waardoor deze veel sterker werkt. Bovendien wordt deze gebruikt door echte sjamanen voor reiniging en bescherming ceremonies.

Aqua de Florida Water original Peru - Murray & Lanman
Inhoud: 270ml (Plastic Bottle)
Merk: Murray & Lanman
Op alcohol basis
Land van herkomst: Peru

Note: niet om in te nemen. Buiten bereik van kinderen houden, voorzichtig met de huid en ogen.