Sandelhout west etherische olie (10ml)

Sandelhout west etherische olie 10ml

Sandelhout west etherische olie 10ml
Deze olie heeft de warme geur van Sandelhout. Sandelhout werkt mentaal zuiverend en geeft rust. Deze spirituele geur stimuleert de intuïtie en schenkt innerlijke balans. Deze geur is goed voor zuivering van je huis en verdrijft negatieve gedachten. Sandelhout wordt al duizenden jaren gebruikt als wierook en als steun bij meditatie.

Merlijn Wellness
€ 6,99
Levering 1 tot 3 dagen*
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

8719632590927

Meer informatie

Sandelhout werkt mentaal zuiverend en geeft rust. Deze spirituele geur stimuleert de intuïtie en schenkt innerlijke balans.Deze geur is goed voor zuivering van je huis en verdrijft negatieve gedachten. Sandelhout wordt al duizenden jaren gebruikt als wierook en als steun bij meditatie.

Deze gebruiken stammen uit India, waar de boom inheems is. Haar zeer speciale waarde ontleent de olie aan de eigenschap dat ze het 'mentale gebabbel' dat de mediterende mens zo dikwijls afleid, tot zwijgen kan brengen. Doordat het bewuste denkproces tot stilstand wordt gebracht, krijgt het denken de kans een diep meditatieve staat te bereiken. Dit is natuurlijk ook van grote waarde bij de voorbereiding van genezing- en zelfgenezingsessies. Ook visualisatie wordt gemakkelijker als het bewuste denken een tijdje opzij gezet kan worden.

Sandelhout west etherische olie
Inhoud: 10ml
Merk: Merlijn Wellness