• Nieuw
Sinaasappel etherische olie 10ml - merlijn wellnessMerlijn Wellness

Sinaasappel etherische olie 10ml - merlijn wellness

Sinaasappel etherische olie 10ml
Sinaasappel helpt o.a. bij maagklachten, nervositeit, tandvlees problemen, verkoudheid, spanningen en angst.

Merlijn Wellness
€ 5,50
Levering 1 tot 3 dagen*
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

8719632590941

Meer informatie

Sinaasappel essentiële olie gebruikt o.a. gebruikt bij; aften, vette huid, rimpels, oedeem, bronchitis, koude rillingen, constipatie, krampen, verkoudheid, griep, hoofdpijn, koorts, spanningen, angst, maagklachten, nervositeit, tandvlees problemen, reisziekte, vertraagd hartritme, hartkloppingen, slecht en onrustig slapen.

Ook voor het aromatiseren van spijzen en dranken bijv; 1 druppel in een sinaasappel frisdrank of jus d`orange heeft een verrassend effect op de smaak, evenals 4 druppels door het beslag voor een heerlijke sinaasappel cake.

Psychisch: Sinaasappelolie is een warme olie die de ziel voedt. Hij geeft een gevoel van vreugde en verbetert de stemming. Verdampen in de leefruimte verdrijft sombere gevoelens en maakt problemen dragelijk.

Contra-indicatie: niet gebruiken op een gevoelige huid. niet gebruiken tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap.

Spanningen: 3 druppels Sinaasappel toevoegen aan een eetlepel Amandel olie en hiermee het lichaam masseren. Of 5 druppels sinaasappel en 5 druppels Amyris mengen met een beetje melk of een lepeltje honing. Dit toevoegen aan een warm bad en 15 - 20 minuten baden.

Angsten: 2 druppels sinaasappel op een tissue of zakdoek sprenkelen en meermaals per dag inhaleren.

Stress en vermoeidheid: 1 druppel Sinaasappel, 2 druppels Citroen, 1 druppel Nootmuskaat en 2 druppels Scharlei mengen met een beetje melk, room of een lepeltje honing. Dit toevoegen aan een warm bad en 15 - 20 minuten baden.

Sinaasappel etherische olie
Inhoud: 10ml
Merk: Merlijn Wellness