Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

  • -€ 3,00
Lepidoliet obelisk (70-90mm)

Lepidoliet obelisk (70-90mm)

Lepidoliet obelisk (70-90mm)
Een prachtige 6 kantige obelisk van lepidoliet. Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend en reinigend.

NewAge Esoteric Gifts
€ 21,95
€ 18,95 € 3,00 korting
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

672047 / 6150407453498

Meer informatie

Een prachtige 6 kantige obelisk van lepidoliet. Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend en reinigend.

Lepidoliet werkt beschermend, kalmerend, ontgiftend en reinigend. Beschermt tegen negatieve invloeden van buiten af en elektromagnetische stralingen. De steen stimuleert discipline, onafhankelijkheid, concentratie, persoonlijke groei en keuzes maken. De steen bevordert innerlijke rust en helpt beperkende gedrag- en denkpatronen te doorbreken, emotionele bagage achter je te laten en negatieve emoties om te zetten in positieve. Heeft een positieve werking op negativisme, depressies, stemmingswisselingen, stress, afhankelijkheid, piekeren, dwanggedachten en obsessies. Gaat wanhoop tegen voor mensen met anorexia nervosa, verslavingen, borderline persoonlijkheid en bipolaire stoornissen. Fysiek helpt de steen bij slaapstoornissen, zenuwpijn, ischias, neuralgie, gewrichtsklachten, allergieën, epilepsie en de ziekte van Alzheimer.

Het gebruik van een obelisk is krachtig om met energieën te werken. Vanuit de top wordt er energie uit de kosmos verzameld en afgegeven via de onderkant van de obelisk.

Lepidoliet obelisk (70-90mm)
Afmeting: ongeveer 70-90mm lang
Diameter: ongeveer 1.8cm - 1.9cm
Chakra: 4e & 7e chakra

Het geleverde exemplaar kan, omdat het een natuurproduct is, afwijken van de getoonde afbeelding.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!