Bezoek onze winkel in Rotterdam met ruim 60m2 vol wierook, edelstenen, orakel en tarotkaarten, kaarsen en nog veel meer...
Openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur.

  • Nieuw
Edelsteenboom 7 chakra's 8cm

Edelsteenboom 7 chakra's 8cm

Edelsteenboom 7 chakra's 8cm
Een prachtige handgemaakte zeven chakra edelsteenboompje met rode jaspis, carneool, goudkwarts, groene avonturijn, bergkristal, soldaliet en amethist blaadjes, om een ruimte te decoreren met de helende kracht van edelstenen. De stenen brengen de zeven chakra's in balans.

NewAge Esoteric Gifts
€ 2,95
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

78391 / 8721139291085

Meer informatie

De edelsteenboom past mooi als decoratie in je woning of werkruimte om positievie energie te bevorderen. 

Chakra’s zijn subtiele energiepunten, letterlijk energiewielen genoemd. Ze functioneren als plaatsen waar energie wordt uitgewisseld. In feite hebben we honderden chakrapunten verspreid over ons subtiele energiesysteem. De bekendste zijn echter de zeven hoofdchakra's, die met elkaar verbonden zijn in het centrale energiekanaal van ons lichaam, dat langs onze wervelkolom loopt. Als de chakra's goed functioneren, zijn deze centra poorten voor vitale levensenergie die ons lichaam binnenkomt via kanalen (nadi's) en meridianen door ons subtiele lichaam. Tegelijkertijd zijn het ook verdwijnpunten voor laagfrequente energie om terug te stromen naar de subtiele lichamen die getransformeerd worden. Elk van de zeven grote chakra's vertegenwoordigt een bewustzijnsniveau of ontwikkelingsfase van het leven, gezien vanuit het perspectief van ons fysieke bestaan. Chakra's kunnen minder goed functioneren als ze lange tijd in een negatieve staat verkeren door negatieve gewoonten en opgekropte emoties. Dit maakt het moeilijk voor de persoonlijkheid om het bewustzijnsniveau dat elke chakra vertegenwoordigt volledig te integreren. Wanneer de chakra's open en in balans zijn, vormen ze een geïntegreerd systeem waarin elke chakra afhankelijk is van de andere voor een optimale werking.

Edelsteenboom 7 chakra's 8cm
Afmeting: ongeveer 8 cm
Gewicht: 20 gram
Materiaal: de basis is gemaakt van de zeven chakra's edelstenen gegoten in polyresin

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!