Bezoek onze winkel in Rotterdam met ruim 60m2 vol wierook, edelstenen, orakel en tarotkaarten, kaarsen en nog veel meer...
Openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur.

  • Nieuw
Edelsteenboom groene aventurijn 8cm

Edelsteenboom groene aventurijn 8cm

Edelsteenboom groene aventurijn 8cm
Een prachtige handgemaakte edelsteenboompje met groene aventurijn blaadjes, om een ruimte te decoreren met de helende kracht van edelstenen. De groene aventurijn is de steen voorspoed en geluk.

NewAge Esoteric Gifts
€ 2,95
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

78388 / 8721139291054

Meer informatie

De edelsteenboom past mooi als decoratie in je woning of werkruimte om positievie energie te bevorderen. 

Groene aventurijn stimuleert je om je dromen waar te maken door je te motiveren met besluitvaardigheid, creativiteit en enthousiaste inzet. Deze steen helpt ook om gevoelens van boosheid en onrust te verzachten, waardoor innerlijke rust ontstaat. Daarnaast beschermt aventurijn tegen de negatieve effecten van milieuvervuiling en verstoringen door aardlijnen, waardoor een harmonieuze omgeving wordt bevorderd.

Edelsteenboom groene aventurijn 8cm
Afmeting: ongeveer 8 cm
Gewicht: 20 gram
Materiaal: de basis is gemaakt van groene aventurijn edelstenen gegoten in polyresin

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!