Chakra geurkaars in glas - 6e Chakra (Ajna)

Chakra 6 geurkaars in glas (Ajna)

2Chakra geurkaars in glas - 6e Chakra (Ajna)
De naam van deze chakra vanuit het Sanskriet is Ajna. Deze kaars is verbonden aan het 6e chakra en geeft je op dat gebied wijsheid. Het 6e chakra wordt in verband gebracht met helderziendheid, intuïtie en verbeeldingskracht en is gelegen in de buurt van het voorhoofd.

Yogi & Yogini
€ 12,95
Levering 5 tot 8 werkdagen
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
636 / 8718657460062

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
3 € 12,75 Tot € 0,60

Meer informatie

De naam van deze chakra vanuit het Sanskriet is Ajna. Deze kaars is verbonden aan het 6e chakra en geeft je op dat gebied wijsheid. Het 6e chakra wordt in verband gebracht met helderziendheid, intuïtie en verbeeldingskracht en is gelegen in de buurt van het voorhoofd.

Het 6e Chakra (Ajna) is verbonden met het derde oog. Als geestelijk centrum zorgt het "Ajna" chakra voor oplettendheid en bewustzijn. Als de levensenergie zich in het zesde chakra verzamelt en blokkades worden opgeheven, is het mogelijk om een hoger bewustzijn te bereiken. Het Ajna-chakra verzorgt de verbinding met de geestelijke wereld en opent de poorten naar intuïtieve kennis en verwijst naar een werkelijkheid die tevoorschijn komt zodra het dualistisch waarnemen van de wereld overstegen wordt en de gedachten tot rust komen. Omdat het voorhoofdchakra de werking van alle endocriene klieren beïnvloedt, is het essentieel voor het algehele welzijn.

Belangrijkste levensgebieden voor het 6e chakra: Intuïtie, wijsheid, directe waarneming, fantasie.

Wat is een Chakra?
Een chakra is een centrum van activiteit dat levenskrachtenergie ontvangt, afstemt en afgeeft. Het woord chakra verwijst naar een ronddraaiend veld van bio-energetische activiteit die door de belangrijkste zenuwknopen van de ruggengraat stroomt. Er zijn zes van deze wielen die een reeks energievelden vormen van het stuitje tot het midden van het voorhoofd en een zevende chakra die zich boven het lichaam bevindt. De zes belangrijkste chakra's komen overeen met de basistoestanden van hoger c.

Een chakra kaars kun je ook als ritueel branden:
• Voordat je de kaars aansteekt neem je een paar momenten voor een korte meditatie.
• Het licht van de kaars draag je op aan jezelf en aan alle voelende wezens.
• Aan je wens om zuiver te denken en te handelen, om te helen wat geheeld dient te worden.
• Je kunt je aandacht en je wens ook specifiek richten op een of meer chakra-gebieden en op specifieke wensen.
• Aan je wens om meer inzicht in jezelf te krijgen.
• Aan je wens om je geest te zuiveren.
• Daarmee help je jezelf en de wereld, gewoon van binnenuit.

Stearine kaars (palmolie), 100% natuurlijk met essentiële olie. Vrij van petrochemische componenten, zuivere stabiele vlam, brandduur 100 uur. Stearinekaarsen geven geen rook en hebben een zuivere katoenen lont en bevatten geen lood of zink.

Chakra geurkaars in glas - 6e Chakra (Ajna)
Afmeting: 21x6.5cm
Geur: lavendel, kamille en zilverspar
Kleur: indigo
Brandduur: 100 uur
De kaarsen branden lang en schoon.

Let op!
Plaats buiten bereik van kinderen en huisdieren. Niet op een tochtige plek plaatsen, dit verkort de brandtijd. Laat een brandende kaars niet onbeheerd achter. Plaats op een hittebestendige ondergrond.