Chakra Healing klankstaaf - 5e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 5e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 5e chakra
Chakra Healing klankstaaf - 5e chakra

Chakra Healing klankstaaf 5e chakra (keel)

Chakra Healing klankstaaf - 5e chakra
Vijfde, KEEL CHAKRA /Vishudda – 141,27 Hz. Deze klankstaaf heeft dezelfde frequentie als de planeet Mercurius. Gerelateerd aan communicatie en groei door expressie.

NewAge Esoteric Gifts
€ 24,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
19035-5 / 8718657462189

Meer informatie

Vijfde, KEEL CHAKRA /Vishudda – 141,27 Hz. Deze klankstaaf heeft dezelfde frequentie als de planeet Mercurius. Gerelateerd aan communicatie en groei door expressie. Werkt op de keel/halsstreek, de schildklier die het schildklierhormoon aanmaakt, dat de groei en ontwikkeling in het lichaam regelt. De kleur is blauw.

De geluidstrillingen die deze ‘energy chimes’ voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat.

Energy chimes worden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s

Keelchakra frequentie 141.27
frequentie van het hogere octaaf - 2260.32

Deze klankstaaf is opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaaf is gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Deze worden toegepast bij healing, vanwege de bijzondere klanken in zuivere frequenties.

afmeting klankstaaf: 15,5 cm lang, 11 mm doorsnede
afmeting totaal: 16 cm hoog, 3,5 cm breed, 3,5 cm hoog
(Web artikel)
(zoekwoorden: klankbuis, klank, staaf, buis, buizen, klankbuizen)