Bezoek onze winkel in Rotterdam met ruim 60m2 vol wierook, edelstenen, orakel en tarotkaarten, kaarsen en nog veel meer...
Openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur

  • Nieuw

Bakhoor Ghaliya

Bakhoor Ghaliya
Bakhoor is een traditionele Arabische wierook die wordt gebruikt vanwege zijn aromatische en therapeutische eigenschappen. Het wordt gemaakt van wierookpoeder en houtsnippers en gemengd met hoogwaardige geurolie zoete bloemen, citronella, roos, lavendel, jasmijn, sinaasappel, kaneel, kruidnagel, kardemom, koriander, frankincense, olibanum en mirre. Bij verbranding laat Bakhoor een rijke geurige rook vrij die de ruimte vult met zoet, uitnodigend aroma, vaak gebruikt om de ruimte te zuiveren, een gevoel van ontspanning en kalmte te creëren en zelfs negatieve energieën af te weren.

NewAge Esoteric Gifts
€ 8,95
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

6290102011743

Meer informatie

Bakhoor (بخور) is een traditionele geurige wierook uit het Midden-Oosten die wordt gebruikt voor aromatherapie, decoratie en rituele doeleinden. Het woord Bakhoor is afgeleid van het Arabische woord "bakha" (بخا), wat parfumeren betekent. Het is een eeuwenlang en populaire traditie in het Midden-Oosten en het gebruik ervan is diep geworteld in de cultuur en geschiedenis van de regio. In veel culturen uit het Midden-Oosten is Bakhoor een essentieel onderdeel van het dagelijks leven en wordt het vaak gebruikt om een prettig sfeer te creëren, voor het zuiveren van de ruimte en negatieve energieën buiten te houden. Bakhoor kan op verschillende manieren worden gebruikt zoals het branden van wierook, in een diffuser om de geur door een kamer te verspreiden of vermengen in potpourri. En daarnaast wordt het ook gebruikt voor het verbeteren van meditatie en spirituele oefeningen, tijdens gebeden en bij ceremonies of speciale evenementen.

De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en gemengd om een ​​unieke geur te creëren die vaak wordt omschreven als warm, houtachtig en licht zoet. Het mengsel wordt vervolgens verwerkt tot verschillende vormen, zoals wierookstokjes, wierookkegeltjes, losse poeder, geurige chips of vlokken. 

Bakhoor Ghaliya
Inhoud: 45 gram
Merk: Sarah Creations
Herkomst: Dubai
Samenstelling van Bakhoor: wierookpoeder, houtsnippers, geurolie van zoete bloemen, citronella, roos, lavendel, jasmijn, sinaasappel, kaneel, kruidnagel, kardemom, koriander, frankincense, olibanum en mirre.

Let op: laat brandende wierook nooit onbeheerd achter en buiten bereik van kinderen en dieren houden. Gebruik een geschikte wierookbrander die stevig op een vlakke en onbrandbare ondergrond staat in een goed geventileerde ruimte.