Zelfliefde Auraspray 50ml (Pure Healing)

Zelfliefde Auraspray 50ml Pure Healing

Zelfliefde Auraspray 50ml Pure Healing
Zelfliefde verbeterd de kwaliteit van de relatie met jezelf maar ook de relaties met anderen, het verrijkt je innerlijke leven. Pas elke dag Zelfliefde toe en straal!

Pure Healing
€ 14,95
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

636302 / 6150408562533

Meer informatie

Zelfliefde is een zeer belangrijke en essentiële factor om als persoon gelukkig, mooi, vol zelfvertrouwen en liefdevol naar je zelf te zijn.
Met de Zelfliefde spray kan je de kwaliteit van de relatie met jezelf verbeteren, maar ook de relaties met anderen, het verrijkt je innerlijke leven.

Geef alle liefde eerst aan jezelf. Hou van jezelf, hou van het leven. Accepteer jezelf volledig, zoals je bent. Je bent goed zoals je nu bent!

Je kunt de volgende affirmaties gebruiken om Zelfliefde te gaan verankeren in jouw 'zijn'. Wees je eerste eigen grote liefde!

Ik hou van mij.
Ik heb mezelf lief.
Ik ben liefdevol voor mezelf.
Ik ben liefde.
Ik ben goed voor mezelf, ik houd van mezelf.
Ik accepteer mezelf precies zoals ik nu ben.
Ik ben mijn grote liefde.

Pas elke dag Zelfliefde toe en straal!

Hoe kun je dit product gebruiken?
Spray 2 tot 3 keer per dag de auraspray over je heen. Neem hier even de tijd voor. Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan enkele pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energieveld. Merk het verschil.

Ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar.

Zelfliefde Auraspray
Inhoud: 50ml
Merk: Pure Healing
Wordt geleverd incl. verstuiver
Deze auraspray is samengesteld met 100% zuivere etherische oliën.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.