Calming Auraspray 50ml (Pure Healing)

Calming Auraspray 50ml Pure Healing

Calming Auraspray 50ml Pure Healing
Calming auraspray helpt je om de drukte los te laten en innerlijke rust en kalmte te ervaren. Je kunt ook aan het begin van een meditatie sessie de spray over je heen te sprayen om deze rust en kalmte nog dieper te ervaren.

Pure Healing
€ 14,95
Levering 2 tot 3 dagen*
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

636275 / 6150408372330

Meer informatie

Calming auraspray helpt je om de drukte los te laten en innerlijke rust en kalmte te ervaren. Je kunt ook aan het begin van een meditatie sessie de spray over je heen te sprayen om deze rust en kalmte nog dieper te ervaren. Het is ook als roomspray te gebruiken. Spray enkele pufjes in elke hoek van de kamer en voel hoe de rust in je huis terugkomt.

Hoe kun je dit product gebruiken?
Spray 2 tot 3 keer per dag de auraspray over je heen. Neem hier even de tijd voor. Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan enkele pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energieveld. Merk het verschil.

Ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar.

Calming Auraspray
Inhoud: 50ml
Merk: Pure Healing
Wordt geleverd incl. verstuiver
Deze auraspray is samengesteld met 100% zuivere etherische oliën.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.