Bezoek onze winkel in Rotterdam met ruim 60m2 vol wierook, edelstenen, orakel en tarotkaarten, kaarsen en nog veel meer...
Openingstijden van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 uur tot 17.30 uur

Set 7 chakra pyramide stenen

Set 7 chakra pyramide stenen

Set 7 chakra pyramide stenen
Een prachtige chakra pyramide stenen set die gebruikt kan worden tijdens een chakra-therapie om de energiecentra in het lichaam te balanceren en te harmoniseren. Elk steen is geassocieerd met een specifiek chakra. De pyramidevormige stenen zijn bedoeld om de energie te versterken waardoor ze kunnen helpen bij meditatie en spirituele groei.

NewAge Esoteric Gifts
€ 19,95
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

16575 / 8718657466354

Meer informatie

Deze prachtige chakra pyramide stenen helpen om de chakra's in evenwicht te brengen. De steensoorten zijn Rode Jaspis, Perzik Aventurijn, Goud Kwarts, Groene Aventurijn, Sodaliet, Amethist en Lapis Lazuli.

Eerste chakra - Maladhara
Het eerste chakra is ons fundament en zorgt ervoor dat we ons geaard, stabiel en veilig voelen. Deze chakra plaatst ons in het hier en nu en maakt ons aanwezig in situaties.

Tweede chakra - Swadhisthana
Het tweede chakra staat centraal voor emoties, creativiteit en levensvreugde. Hartstocht en emoties kunnen worden geuit en er stroomt een levensenergie door je lichaam.

Derde chakra - Manipura
Het derde chakra draait het om o.a wilskracht en zelfvertrouwen. Deze chakra staat ook voor onze verbondenheid met andere mensen en voor het diep innerlijk weten dat je een unieke plaats hebt in het universum. De zonnevlecht is de zetel van eigenwaarde en een sterk ik-gevoel. Het is nodig om zelfverzekerd en doelgericht door het leven te gaan.

Vierde chakra - Anahata
Het hartchakra staat voor liefde, menselijkheid, geborgenheid en affectie. Deze chakra staat voor liefde en acceptatie voor jezelf en je omgeving. Het zorgt voor liefdevolle en ondersteunende contacten.

Vijfde chakra - Vishudda
Het vijfde chakra is de bemiddelaar tussen voelen en denken. Door middel van deze chakra kun je jezelf uitdrukken, letterlijk of op een artistiek en creatief gebied, de verantwoordelijkheid nemen voor je persoonlijke behoeften.

Zesde chakra - Ajna
Intuïtie en fantaseren, inzicht en voorstellingsvermogen horen thuis in het 3e oog chakra. Deze chakra is de verbinding met de geestelijke wereld en intuïtieve kennis. Ook zorgt deze chakra voor de zelfkennis.

Zevende chakra - Sahasrara
Deze chakra verbindt de mens met zijn spiritualiteit en de verlichting. Je krijgt een diep innerlijk vertrouwen dat er een grotere macht bestaat en dat die altijd van ons zal houden en ons geeft wat wij nodig hebben. Je bent in het bezit van het kosmische bewustzijn.

Set 7 chakra pyramide stenen
Inhoud: 7 pyramide stenen
Afmeting: 2.5 cm x 2.5 cm
Wordt geleverd in een fluwelen tasje.

Het geleverde product kan qua kleur afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!