Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

12 pakjes Sweetgrass & Cedar (Tribal Soul)

Tribal Soul Sweetgrass & Cedar wierook (12 pakjes)

Tribal Soul Sweetgrass & Cedar wierook (12 pakjes)
Ervaar de combinatie van de heerlijke geuren van Sweetgrass en Cedar en creëer rust en harmonie.

Hari Darshan Sevashram
€ 19,92
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

8901684616827

Meer informatie

Wieroken is een reinigingsritueel dat dateert uit het Indiaanse volk, waar kruiden of boomschorsen worden verbrand en een geurige rook ontstaat om de persoon of ruimte te reinigen. Dit ritueel werd gebruikt om jezelf of de ruimte te reinigen of zuiveren van slechte geesten of negatieve trillingen.

Sweetgrass is een van de belangrijkste planten die door indianen worden gebruikt als wierook en zuiverend kruid, samen met salie, tabak en ceder. Dit heilige kruid, meestal gevlochten en gedroogd, wordt gebruikt om de aura's van mensen te zuiveren, objecten te reinigen en ceremoniële ruimtes of helingsruimten van negatieve energie te reinigen.

Cedar heeft een verhelderende houtgeur, het werkt kalmerend en inzicht bevorderend. Het geeft een prettige vertrouwde sfeer.

Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Tribal Soul Sweetgrass & Cedar wierook (12 pakjes)
Inhoud: 12 pakjes wierook a 15 gram (ongeveer 144 wierookstokjes)
Uit: India
Merk: Hari Darshan

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.