Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

Aura Rozenkwarts trommelsteen 25-40mm

Aura Rozenkwarts trommelsteen 25-40mm

Aura Rozenkwarts trommelsteen 25-40mm
De aura kwarts geeft een vredig, tevreden en ontspannen gevoel. De rozenkwarts zorgt voor onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede.

NewAge Esoteric Gifts
€ 5,95
Op voorraad

Nog 3 beschikbaar

673144

Meer informatie

De Aura kwarts heeft een heel zachte en lichte energie waardoor het een vredig en tevreden gevoel geeft. Hierdoor verminderd de steen stress, spanningen en zorgen. De steen heeft een sterke connectie met het Engelenrijk en helpt je haar boodschappen ontvangen. Bevorderd spirituele inzichten en kennis en helpt je om je spirituele levensdoel te vinden. Deze steen is een krachtige reiniger voor lichaam, geest en ziel. Helpt bij het losmaken van negatieve energieën, entiteiten en verbindingen.

De Rozenkwarts is de steen voor de liefde op romantisch gebied, voor familie en vrienden, spirituele liefde en zelf liefde, waardoor je jezelf gaat accepteren. Het bevordert vergeving, empathie, compassie, tolerantie, geestelijke rust en emotionele genezing bij trauma en verlies en het vermindert negatieve gevoelens en gedachten, boosheid, angst en stress. Deze steen creëert harmonie, liefde en rust. Fysiek heeft de steen een positieve werking op de bloedvaten, hoge bloeddruk, brandwonden, apathie en het vermindert stressgerelateerde klachten zoals overspannenheid en een burn-out.

Aura Rozenkwarts trommelsteen 25-40mm
Afmeting: ongeveer 25 tot 40mm
Sterrenbeeld: allemaal
Chakra: 4e & 7e chakra
Kleur: roze met een regenboog gloed

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!