Spiritual Healing - Tibetaanse OM wierook

Spiritual Healing Tibetaanse OM wierook

Spiritual Healing Tibetaanse OM wierook
Deze wierook is voor liefde en mededogen (love and compassion).

NewAge Esoteric Gifts
€ 6,99
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

161806 / 8718657467597

Meer informatie

Deze wierook is voor liefde en mededogen (love and compassion).

Geproduceerd volgens de principes die zijn neergeschreven in de Tantrische tekst Kavavira. Deze tekst beschrijft de werking van medische planten en hun invloed op gezondheid en welzijn van mensen en hun woon en leefomgeving.

Dit is een van de best verkrijgbare handgemaakte wierook. De Ohm wieroken helpen bij alle stress gerelateerde aandoeningen die gezondheid, geluk en een vredige geest in de weg staan. Ze hebben een zuiverende en stressverminderende werking en elimineren onbehaaglijke energieën die soms nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn in de leef- en werkomgeving.

De ingrediënten van de Tibetaanse Ohm wieroken komen volgens de Tantrische boeddhistische teksten van heilige kruiden en planten. Deze wieroken zijn aanbevolen bij yogabeoefening, meditatie en ontspanning, offeren, zuiveringsrituelen. Samengesteld uit ruim 100 verschillend ingrediënten.

Spiritual Healing  Tibetaanse OM wierook
Inhoud: 30 sticks in een luxe brokate koker
Brandduur: ± 45 minuten
Levering: 1 brokate koker gevuld met 30 stuks wierookstaafjes
Geproduceerd door Tibetanen in Nepal

Mooie brokate koker gevuld met 30 stuks 100% natuurlijke wierookstaafjes van 20 cm lang en 3 mm dikte. De staafjes branden 45 minuten - puur genieten! Inclusief brochure in het Nederlands, Duits, Engels en Italiaans.

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.