Pendel facet Rozenkwarts

Pendel facet Rozenkwarts

Pendel facet Rozenkwarts
De steen zorgt voor onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Het is een prachtige steen die je hart opent om liefde te ontvangen en te geven. Het trekt harmonieuze relatie aan.

NewAge Esoteric Gifts
€ 12,95
Bestelbaar (levertijd 20 dagen)
621077

Meer informatie

De rozenkwarts is belangrijk voor het hart en de hartchakra. Het leert u de ware essentie van liefde kennen. Het zuivert en opent het hartchakra op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing. Het bevordert kunst, ontvankelijkheid en scheppend denken. De rozenkwarts hersteld het vertrouwen en harmonie in bestaande relaties. De steen is ook zeer geschikt voor kinderen. De steen heeft een positieve werking op de vruchtbaarheid en voorkomt duizeligheid.

De pendel wordt gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart-pendelen en bij de healing praktijk. De dingen in die ruimte worden ook beïnvloed door de eigenschappen van de (half)edelsteen van de pendel zelf. Geen twee stenen zijn exact hetzelfde. De verschijningsvorm, maat, kleur kunnen dus verschillen. Zorg ervoor dat je pendel steeds zo zuiver mogelijk is, dus vaak reinigen! Alleen zo kan het gebruik zo veel mogelijk helder en duidelijk zijn.

Pendel facet Rozenkwarts
Afmeting: ongeveer 35 tot 40mm
Sterrenbeeld: Kreeft, Stier & Weegschaal
Chakra: 4e chakra
Kleur: roze

Het geleverde product kan qua kleur en vorm iets afwijken van de getoonde afbeelding!