Sephoroton pendel Tijgeroog

Sephoroton pendel Tijgeroog

Sephoroton pendel Tijgeroog
Een prachtige pendel met een tijgeroog. De tijgeroog beschermt tegen jaloezie en negativiteit van anderen.

NewAge Esoteric Gifts
€ 13,65
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

621039 / 6150405486474

Meer informatie

De tijgeroog combineert de aarde-energie met de energieën van de zon om een hoge vibrerende staat te wekken die geaard is en de spirituele energieën naar de aarde trekt. De steen versterkt de paranormale gave. De steen bevordert rust en werkt pijnstillend. Het heeft een positieve werking op verkoudheid, astma, ogen en keel. Het is ook een zeer goede steen om te dragen bij examens.

Pendelen wordt onder andere gebruikt om mogelijk antwoorden te vinden op (levens)vragen of om zogenaamde energieën te detecteren.
Bij het pendelen houdt men het uiteinde vast van de ketting. Het stellen van vragen moet zorgvuldig gebeuren om goed antwoord te kunnen krijgen. Stel één vraag tegelijk.

De pendel wordt gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olie therapie, kaart pendelen en bij de healing praktijk. De dingen in die ruimte worden ook beïnvloed door de eigenschappen van de (half)edelsteen van de pendel zelf. Zorg ervoor dat je pendel steeds zo zuiver mogelijk is, dus vaak reinigen. Alleen zo kan het gebruik zo veel mogelijk helder en duidelijk zijn.

Sephoroton pendel Tijgeroog
Afmeting ketting: 18cm lang
Afmeting steen: diameter ongeveer 1.6cm
Gewicht circa: 10 gram
Chakra: 3e chakra
Kleur: geel, bruin

Het geleverde product kan qua kleur en vorm afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!