Gouden driehoek armbanden

Gouden driehoek armbanden 8mm

Gouden driehoek armbanden 8mm
De gouden driehoek bestaat uit de amethist, bergkristal en rozenkwarts. Deze 3 stenen zetten negatieve energie om in positieve energie. Er ontstaat een harmonieuze, liefdevolle en rustgevende sfeer.

NewAge Esoteric Gifts
€ 29,95
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

5387502

Meer informatie

De gouden driehoek bestaat uit de amethist, bergkristal en rozenkwarts. Deze 3 stenen zetten negatieve energie om in positieve energie. Er ontstaat een harmonieuze, liefdevolle en rustgevende sfeer.

Amethist
Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, kalmerend en inzichtgevend. Schenkt innerlijke rust en harmonie met uzelf en uw medemens. Werkt ondersteunend bij verwerking van emotionele pijnen, blokkades, trauma's en verlies en rouw. Bevorderd de spirituele ontwikkeling, intuïtie en contact maken met hogere energieën en gidsen. Helpt tegen alle vormen van hoofdpijn (denk hierbij o.a aan migraine en spanningshoofdpijn) en slaapproblemen (slapeloosheid, nachtmerries etc.)

Bergkristal
Bergkristal werkt reinigend, beschermend, genezend vitaliserend, verkoelend, koortsverlagend, en pijnstillend. De steen zuivert lichaam, geest en de 7 chakra's en brengt de chakra's in balans. Zet je in je eigen kracht en overwint angsten. Bevorderd de balans, concentratie, energie huishouding en helder denken. Beschermt tegen stralingen en negativiteit. Ook kan de bergkristal geprogrammeerd worden voor elk gewenst doel of affirmatie en de steen versterkt de werking van andere edelstenen.

Rozenkwarts
Rozenkwarts is de steen voor liefde. Voor zowel romantische liefde, liefde voor familie en vrienden en zelfliefde. Helpt om je open te stellen voor liefde, liefde in ontvangst te kunnen nemen en liefde kunnen doorgeven. Stelt open en bevorderd de creativiteit, vergeving, compassie, lief hebben, tolerantie en (zelf)acceptatie. Heeft een kalmerende werking bij boosheid, verdriet en angst en zorgt voor geestelijke rust. Deze steen is zeer geschikt voor kinderen.

Gouden driehoek armbanden 8mm
Sterrenbeeld: allemaal
Chakra: alle chakra's
Kleur: wit tot doorzichtig, roze & paarse edelstenen
Afmeting kralen: ongeveer 8mm
Afmeting armband: 18.5cm
Betreft een elastische armband, past altijd.

Het geleverde product kan qua kleur iets afwijken van de getoonde afbeelding!

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieder gezondheid ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om medische hulp buiten te sluiten. Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!