GOLOKA Cho Ku Rei (Healing) wierook (15 gr)

GOLOKA Cho Ku Rei (Healing) wierook (15 gr)

GOLOKA Cho Ku Rei (Healing) wierook (15 gr)
De mysterieuze geur van het verre oosten. REI (ray) KI (kee) is de Universele Levensenergie, het Spirituele Bewustzijn, Alwetende. Het is de adem, levenskracht van de vitale stralingsenergie.

GOLOKA
€ 1,45
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

8906051434141

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
12 € 1,33 Tot € 1,44

Meer informatie

Cho Ku Rei is de eeste van de Reiki Symbolen. De betekenis is: Verbind de energie in eenheid, verbind de Chi en de ziel, plaats de energie hier. De energie is hier! Dit symbool is een schitterend hulpmiddel in healings waarbij je de energie naar eigen wens kan verspreiden.

REI (ray) KI (kee) is de Universele Levensenergie, het Spirituele Bewustzijn, Alwetende. Het is de adem, levenskracht van de vitale stralingsenergie. Goloka brengt de traditionele Indiase wierook naar je toe om het welzijn te bevorderen en je gemoedstoestand te verminderen om eenheid met het goddelijke zelf te ervaren. Steek deze speciale wierook aan en ervaar GELUKZALIGHEID.

Goloka wierookstokjes zijn met de hand gerold volgens de traditionele masale methode en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals specerijen, aromatische kruiden en oliën . Onze unieke traditionele blends verzekeren de beste geur, die u direct zal bevallen. Deze wierook kan heel goed gebruikt worden bij een meditatie of een therapeutische behandeling, en heeft een heerlijke nageur.

GOLOKA Cho Ku Rei (Healing) wierook (15 gr)
Goloka Reiki Serie
Inhoud per pakje: 15 gram (ongeveer 15 stokjes)
Uit: Bangalore (India)
Sai Baba Goloka