GOLOKA Sei He Ki (Purification) wierook (15 gr)

GOLOKA Sei He Ki (Purification) wierook (15 gr)

GOLOKA Reiki Sei He Ki (Purification) wierook (15 gr)
De mysterieuze geur van het verre oosten. REI (ray) KI (kee) is de Universele Levensenergie, het Spirituele Bewustzijn, Alwetende. Het is de adem, levenskracht van de vitale stralingsenergie.

GOLOKA
€ 1,45
Op voorraad

Nog 5 beschikbaar

8906051432376

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
12 € 1,33 Tot € 1,44

Meer informatie

Sei He Ki is de tweede van de Reiki symbolen. De betekenis is: Ik ben de boog, de pijl en het doel. Het is een krachtig symbool voor een healing maar kan ook gebruikt worden voor het zuiveren van eten en drinken.

REI (ray) KI (kee) is de Universele Levensenergie, het Spirituele Bewustzijn, Alwetende. Het is de adem, levenskracht van de vitale stralingsenergie. Goloka brengt de traditionele Indiase wierook naar je toe om het welzijn te bevorderen en je gemoedstoestand te verminderen om eenheid met het goddelijke zelf te ervaren. Steek deze speciale wierook aan en ervaar GELUKZALIGHEID.

Goloka wierookstokjes zijn met de hand gerold volgens de traditionele masale methode en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals specerijen, aromatische kruiden en oliën . Onze unieke traditionele blends verzekeren de beste geur, die u direct zal bevallen. Deze wierook kan heel goed gebruikt worden bij een meditatie of een therapeutische behandeling, en heeft een heerlijke nageur.

GOLOKA Sei He Ki (purification) wierook (15 gr)
Goloka Reiki Serie
Inhoud per pakje: 15 gram (ongeveer 15 stokjes).
Uit: Bangalore (India)
Sai Baba Goloka.