Chakra Healing klankstaaf - 7e chakra (crown)
Chakra Healing klankstaaf - 7e chakra (crown)
Chakra Healing klankstaaf - 7e chakra (crown)
Chakra Healing klankstaaf - 7e chakra (crown)

Chakra Healing klankstaaf 7e chakra (kruin)

Chakra Healing klankstaaf - 7e chakra (crown)
Zevende, KRUINCHAKRA /Sahasrara – 172,06 Hz. De klankstaaf voor de kruin heeft dezelfde frequentie als het platonische jaar (25.920 zonnejaren). Wordt algemeen beschouwd als het chakra van zuiver gewaar zijn.

NewAge Esoteric Gifts
€ 24,95
Product is bestelbaar (Levertijd 5 - 8 werkdagen)
19035-7 / 8718657462202

Meer informatie

Zevende, KRUINCHAKRA /Sahasrara – 172,06 Hz. De klankstaaf voor de kruin heeft dezelfde frequentie als het platonische jaar (25.920 zonnejaren). Wordt algemeen beschouwd als het chakra van zuiver gewaar zijn. We kunnen een vergelijking maken met de hypofyse, die hormonen afscheidt die de rest van het hormoonstelsel aansturen en ook, via de hypothalamus, verbonden is met het centrale zenuwstelsel. De kleur is helder violet of zonnewit. Het speelt een rol bij contact met het universele bewustzijn, meditatie en eenwording. Geeft vreugde en geluksgevoelens.

De geluidstrillingen die deze ‘energy chimes’ voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die de genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, en waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat.

Energy chimes worden gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie. Ook perfect voor Feng Shui energiewerk en bij het in balans brengen van de chakra’s

Kruinchakra frequentie 172.06
frequentie van het hogere octaaf - 2752.96

Deze klankstaaf is opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaaf is gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Deze worden toegepast bij healing, vanwege de bijzondere klanken in zuivere frequenties.

afmeting klankstaaf: 15,5 cm lang, 11 mm doorsnede
afmeting totaal: 16 cm hoog, 3,5 cm breed, 3,5 cm hoog
(Web artikel)
(zoekwoorden: klankbuis, klank, staaf, buis, buizen, klankbuizen)