Entiteiten Auraspray 50ml (Pure Healing)

Entiteiten Auraspray 50ml Pure Healing

Entiteiten Auraspray 50ml Pure Healing
De entiteiten aura spray helpt je bij het loslaten en/of los koppelen van zwervende, vastgeplakte, ongewenste en negatieve en vreemde energieën en ook tegen overheersing en beïnvloeding van entiteiten.

Pure Healing
€ 14,95
Op voorraad

Nog 5 beschikbaar

636305 / 6150408589561

Meer informatie

Wat zijn entiteiten?
Entiteiten zijn de zielen van overleden personen en hebben geen aardse lichamen meer. Deze zielen kunnen of willen niet naar het licht gaan en blijven dan ronddwalen. Heel vaak merken we niets van entiteiten, maar omdat we ons spiritueel ontwikkelen en gevoeliger worden voor paranormale gaven en activiteiten, kunnen we te maken krijgen met entiteiten. Je kunt entiteiten waarnemen door ze te horen, voelen, ruiken of zien. Je hoeft niet veel last te hebben van entiteiten, maar ze kunnen er wel voor zorgen dat je je niet lekker in je lichaam voelt of dat er opeens verandering in energie is. Je kunt je ook plotseling heel moe, zwaar lusteloos of verward voelen. Je voelt je anders dan normaal!

De entiteiten aura spray helpt je bij het loslaten en/of los koppelen van zwervende, vastgeplakte, ongewenste en negatieve en vreemde energieën en ook tegen overheersing en beïnvloeding van entiteiten. Negatieve gevoelens, kwade invloeden en ook depressieve gevoelens worden verjaagd, waardoor je vrij direct zal merken dat is iets heeft los gelaten of is weg gegaan of weg gehaald. Je merkt dat er verlichting is en niet alles meer zo donker of somber is.

Hoe kun je dit product gebruiken?
Spray 2 tot 3 keer per dag de auraspray over je heen. Neem hier even de tijd voor. Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. Spray dan enkele pufjes over je heen en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energieveld. Merk het verschil.

Ook tijdens sessies bij cliënten is deze spray inzetbaar.

Entiteiten Auraspray
Inhoud: 50ml
Merk: Pure Healing
Wordt geleverd incl. verstuiver
Deze auraspray is samengesteld met 100% zuivere etherische oliën.

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Deze informatie is niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! In geval van twijfel altijd eerst een arts raadplegen.