Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

12 pakjes Palo Santo & Pinion Pine (Tribal Soul)

Tribal Soul Palo Santo & Pinion Pine wierook (12 pakjes)

Tribal Soul Palo Santo & Pinion Pine (12 pakjes)
Ervaar de combinatie van de heerlijke geuren van Palo Santo en Pinion Pine en creëer rust en harmonie.

Hari Darshan Sevashram
€ 19,92
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

8901684616841

Meer informatie

Wieroken is een reinigingsritueel dat dateert uit het Indiaanse volk, waar kruiden of boomschorsen worden verbrand en een geurige rook ontstaat om de persoon of ruimte te reinigen. Dit ritueel werd gebruikt om jezelf of de ruimte te reinigen of zuiveren van slechte geesten of negatieve trillingen.

Palo Santo (Heilig Hout in het Spaans), is een wilde boom uit de Amazone-regenwouden, wordt al duizenden jaren door Sjamanen gebruikt om het lichaam, de ziel te genezen en om ruimtes goed te zuiveren en voor te bereiden op meditatie.

Pinion Pine hars is een favoriet in de Indiaanse en Wicca tradities. Deze hars uit het zuidwesten van Verenigde Staten wordt verbrand voor genezing, balancering en zuivering van iemands aura en energieveld.

Palo Santo wordt prachtig aangevuld door de Pinion Pine, het geeft je een rustgevende en verjongende omgeving biedt en helderziendheid en spirituele kracht versterkt.

Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Tribal Soul Palo Santo & Pinion Pine (12 pakjes)
Inhoud: 12 pakjes wierook a 15 gram (ongeveer 144 wierookstokjes)
Uit: India
Merk: Hari Darshan

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.