Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

12 pakjes Myrrh (Tribal Soul)

Tribal Soul Myrrh wierook (12 pakjes)

Tribal Soul Myrrh wierook (12 pakjes)
Ervaar de heerlijke geur Myrrh en creëer rust en harmonie.

Hari Darshan Sevashram
€ 19,92
Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

8901684614809

Meer informatie

Wieroken is een reinigingsritueel dat dateert uit het Indiaanse volk, waar kruiden of boomschorsen worden verbrand en een geurige rook ontstaat om de persoon of ruimte te reinigen. Dit ritueel werd gebruikt om jezelf of de ruimte te reinigen of zuiveren van slechte geesten of negatieve trillingen.

Van mirre wordt al sinds de oudheid aangenomen dat het de spiritualiteit bevordert en versterkt, en het heeft al eeuwen een religieuze betekenis. Mirre werd veelvuldig gebruikt in de oude Egyptische zonnestad Heliopolis, op de plek waar nu Caïro ligt. Daar werd dagelijks mirre verbrand op het hoogtepunt van de middag als de zonnegod zijn hoogste kracht had bereikt. Het was gebruikelijk deze rookoffers te brengen tijdens de zonsopkomst. Mirre geeft inzicht en laat je verbinden met de oude beschavingen. Het geeft rust en laat je tot jezelf komen doordat negatieve gedachten verdwijnen. Kerken en tempels gebruiken deze wierook al eeuwen waarbij energetische zuivering van de omgeving maar ook zuivering van negativiteit wordt bewerkstelligd.

Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Tribal Soul Myrrh wierook (12 pakjes)
Inhoud: 12 pakjes wierook a 15 gram (ongeveer 144 wierookstokjes)
Uit: India
Merk: Hari Darshan

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.