Granaat splitketting
Granaat splitketting
Granaat splitketting
Granaat splitketting

Granaat splitketting

Granaat splitketting
Granaat versterkt o.a. de wilskracht en doorzettingsvemogen.

NewAge Esoteric Gifts
€ 6,50
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

691008

Meer informatie

Granaat schenkt veel energie en herstelt krachtig en inspireert tot liefde en toewijding.

Granaat geeft troost bij depressie en sterkt het hart. ( hartkloppingen ) Helpt tegen besmetting en versterkt het ego. De steen heelp u geestelijk om oude gedachtenpatronen los te laten, geeft hoop en moed in moeilijke situaties. Stimuleert de spijsvertering, zuivert het bloed, hart en longen en ondersteunt het de opname van mineralen en vitaminen.

Deze steen is beslist niet geschikt voor driftige of gejaagde mensen.

Spiritueel: granaat beschermt tegen negatieve energie, reinigt de chakra`s en voorziet ze van nieuwe energie en verheldert negatieve chakra - energie

Granaat splitketting
gemaakt van edelsteen
Lengte: 45 cm met slotje

Disclaimer: Bovenstaande informatie is niet wetenschappelijk bewezen maar berust op ervaringen en resultaten van gebruikers en therapeuten. Informatie en advies over de werking van edelstenen is ook verschenen in verschillende edelsteen boeken. Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel ! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!