6 pakjes Bergamot wierook (HEM)

HEM Bergamot wierook (6 pakjes)

Bergamot wierook heeft een kenmerkende geur die fris, citrusachtig en bloemig is. Het wordt vaak gebruikt om een kalmerende en ontspannende sfeer te creëren, en wordt vaak geassocieerd met stressvermindering en het verbeteren van de stemming. Deze wierook helpt ook bij lusteloosheid.

HEM
€ 5,40
Levering 2 tot 3 dagen*
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

8901810011939

Meer informatie

Net als andere soorten wierook kan bergamot wierook worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals meditatie, het zuiveren van een ruimte, het verjagen van negatieve energie en het creëren van een aangename geur in huis.

Deze wierook activeert je innerlijk en helpt je op je intuïtie te vertrouwen, het geeft je zelfvertrouwen en helpt je te ontspannen. Ervaar de frisse geur van deze wierook met een vleugje citroen.

Om bergamot wierook te gebruiken, steek je het uiteinde van de wierook aan en laat je het een paar seconden branden voordat je de vlam uitblaast. De wierook zal dan roken en een aangename geur verspreiden. Plaats de wierook in een daarvoor bestemde wierookhouder en zorg ervoor dat het veilig brandt.

Het is belangrijk om altijd voorzichtig te zijn bij het gebruik van wierook en ervoor te zorgen dat de wierook op een veilige plek wordt geplaatst, uit de buurt van brandbare materialen en buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

HEM Bergamot wierook (6 pakjes)
Inhoud: 6 pakjes wierook (ongeveer 120 wierookstokjes)
Uit: Bangalore (India)
Merk: HEM corporation