Native Soul White Sage & Cedar (12 pakjes)

Native Soul White Sage & Cedar wierook (12 pakjes)

Native Soul White Sage & Cedar wierook (12 pakjes)
Ervaar de combinatie van de heerlijke geuren van Witte Salie en Cedar en creëer rust en harmonie.

Green Tree wierook
€ 19,20
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

8901684617930

Meer informatie

Wieroken is een reinigingsritueel dat dateert uit het Indiaanse volk, waar kruiden of boomschorsen worden verbrand en een geurige rook ontstaat om de persoon of ruimte te reinigen. Dit ritueel werd gebruikt om jezelf of de ruimte te reinigen of zuiveren van slechte geesten of negatieve trillingen.

White Sage (Witte Salie), een plant uit de muntfamilie, wordt al eeuwen door de indianen gebruikt voor zuiveringsceremonies en genezingssessies.

Cedar staat symbool voor schoonheid, jeugd en kracht. Het staat bekend als de harssoort die het gat dicht tussen hemel en aarde. Het word vaak gebruikt tijdens het uitspreken van intenties, gebeden en manifestaties omdat het krachtiger word overgebracht. Cedar werkt aardend, verzachtend en zuiverend.

Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Native Soul White Sage & Cedar wierook (12 pakjes)
Inhoud: 12 pakjes wierook a 15 gram (ongeveer 180 wierookstokjes)
Uit: India
Merk: Green Tree

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.