Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

12 pakjes White Sage & Dragon's Blood (Native Soul)

Native Soul White Sage & Dragon's Blood wierook (12 pakjes)

Native Soul White Sage & Dragon's Blood wierook (12 pakjes)
Ervaar de combinatie van de heerlijke geuren van Witte Salie en Dragon's Blood en creëer rust en harmonie.

Green Tree wierook
€ 19,20
Op voorraad

Nog 4 beschikbaar

8901684617343

Meer informatie

Wieroken is een reinigingsritueel dat dateert uit het Indiaanse volk, waar kruiden of boomschorsen worden verbrand en een geurige rook ontstaat om de persoon of ruimte te reinigen. Dit ritueel werd gebruikt om jezelf of de ruimte te reinigen of zuiveren van slechte geesten of negatieve trillingen.

White Sage (Witte Salie), een plant uit de muntfamilie, wordt al eeuwen door de indianen gebruikt voor zuiveringsceremonies en genezingssessies.

De Dragon's Blood wordt gebruikt om negatieve energieën weg te jagen en een beschermingsbarrière te creëren. De frisse aardse geur van White Sage past perfect in deze wierook met de warme ambertonen van Dragon's Blood, waardoor er een kalme sfeer wordt gecreëerd en de geest en het lichaam in balans worden gebracht.

Deze wierook is kenmerkend om zijn hand gerolde masala kwaliteit, er zijn geen toxische bestanden toegevoegd. Er zijn geen kinderhanden (kinderarbeid) aan te pas gekomen en geen dierlijke toevoegingen. Deze wierook heeft enkel en alleen natuurlijke toevoegingen.

Native Soul White Sage & Dragon's Blood wierook (12 pakjes)
Inhoud: 12 pakjes wierook a 15 gram (ongeveer 180 wierookstokjes)
Uit: India
Merk: Green Tree

Let op: Wierook nooit onbeheerd branden en altijd buiten bereik van kinderen houden. Wierook branden in een geschikte wierookhouder of wierookdoos in een goed geventileerde ruimte.