Heb je een korte vraag of wil je advies? Whatsapp Chat beschikbaar tussen 11.00 en 17.30 uur
app je vraag naar 0613043965

GOLOKA Hon Sha Ze Sho Nen (Timelessness) wierook (15 gr)

GOLOKA Hon Sha Ze Sho Nen (Timelessness) wierook (15 gr)

GOLOKA Hon Sha Ze Sho Nen (Timelessness) wierook (15 gr)
De mysterieuze geur van het verre oosten. REI (ray) KI (kee) is de Universele Levensenergie, het Spirituele Bewustzijn, Alwetende. Het is de adem, levenskracht van de vitale stralingsenergie.

GOLOKA
€ 1,45
Op voorraad

Nog 1 beschikbaar

8906051432437

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
12 € 1,33 Tot € 1,44

Meer informatie

Hon Sha Ze Sho Nen is de derde van de Reike Symbolen. De betekenis is: Geen verleden, heden of toekomst. De Boeddha in mij reikt de Boeddha in jou om verlichting en vrede te bevorderen, je bent onbepertk en onbegrensd. Je bent! Het is een symbool voor verbinding.

REI (ray) KI (kee) is de Universele Levensenergie, het Spirituele Bewustzijn, Alwetende. Het is de adem, levenskracht van de vitale stralingsenergie. Goloka brengt de traditionele Indiase wierook naar je toe om het welzijn te bevorderen en je gemoedstoestand te verminderen om eenheid met het goddelijke zelf te ervaren. Steek deze speciale wierook aan en ervaar GELUKZALIGHEID.

Goloka wierookstokjes zijn met de hand gerold volgens de traditionele masale methode en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals specerijen, aromatische kruiden en oliën . Onze unieke traditionele blends verzekeren de beste geur, die u direct zal bevallen. Deze wierook kan heel goed gebruikt worden bij een meditatie of een therapeutische behandeling, en heeft een heerlijke nageur.

GOLOKA Hon Sha Ze Sho Nen (Timelessness) wierook (15 gr)
Goloka Reiki Serie
Inhoud per pakje: 15 gram (ongeveer 15 stokjes)
Uit: Bangalore (India)
Sai Baba Goloka.